Overview van video's gemaakt door Lennert

Project

Motion Design

Werkzaamheden

Animatie

Resultaat

Datum

Feb. 2017 - heden

Van Goed naar beter met Gem. Stichtse Vecht

Klant: Gemeente Stichtse Vecht
Looptijd: December 2021
Werkzaamheden: Volledige Animatie van A-Z
Lorem Ipsum

VvE Beheer

Klant: MVGM VvE beheer
Looptijd: 16 juni - 04 juli 2020
Werkzaamheden: Concept, Design & Animatie
Geen huis en VvE is hetzelfde. Dat weet MVGM, dé vastgoedregisseur, als geen ander en helpt daarom elke VvE precies met waar zij behoefte aan hebben. Met die boodschap en slechts een logo ontwikkelde ik een professionele en passende stijl. Dit vertaalde ik verder door naar concept tot uiteindelijk een heldere animatie.

CommonEasy in 30 Seconden

Klant: CommonEasy
Looptijd: september 2020
Werkzaamheden: Concept, Design, animatie & Voice-over
Ook al zit het in de naam, het complexe systeem van CommonEasy lijkt niet altijd 'easy'. Toch is het gelukt om dit systeem op een korte en bondige manier uit te leggen en vorm te geven. Naast concept en design is de voice-over ook door mij ingesproken.

Nieuwe Feature

Klant: Snapchat
Looptijd: 1 - 22 april 2021
Werkzaamheden: Design & animatie
Een nieuwe feature op het platform van Snapchat kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan. Door middel van deze animatie zijn werknemers, partners, influencers en andere belangrijke stakeholders hierover ingelicht. Op een manier wat bij Snapchat hoort en past. Een grote uitdaging voor mij om binnen bestaande kaders op zoek te gaan naar grenzen die verrassend en creatief zijn.

How To Be a Great Ambassador

Klant: Ahold Delhaize
Looptijd: 1 augustus - 2 oktober 2019
Werkzaamheden: Design & animatie
Een animatie die uitlegt hoe je het vooral wél moet doen als ambassadeur en dat op een positieve toon belicht. De boodschap wordt ondersteund door een passend design en beide zijn ze inclusief voor internationale begrippen. Het maakt niet uit of je nou voor Ahold in Nederland, Noorwegen of België werkt. De video is voor iedereen inzetbaar. 

"Met VideoBird werken we al jaren met veel tevredenheid met Lennert samen voor uiteenlopende projecten. Vooral bij grafische projecten en animaties, maar ook als editor levert hij topwerk.

Lennert is uitvoerend, maar geeft ook relevante en passende input tijdens pre-productie meetings. Echt een aanwinst binnen ons team!"

Foto van de eigenaar van VideoBird; Floris Modderman

Floris Modderman

Oprichter Videobird

Meer weten? Neem contact op!
Mail LennertBel Lennert

Meer projecten: